• Welcome to the Best Streaming Community! You need login/register in-order to access forum without restriction.

Games Masters IPTV

Crystalblue6161

Well-known member
Staff member
Offline
I should have made myself more clear. My invoice was fine -- the "0 x extra connections" line has always been there and I haven't been hit with any additional charges. I just wondered if that was the same as the Access charge.
It appears the wording has been changed as compared to my previous invoices. Because the charge was the same..I figured they had just changed the wording. I see how it can be confusing.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
That is correct @ristras, there was always a line item for "Extra Connections: 0 x Extra Connections" with an amount, note it is zero, but as you all know the items below showing charges should be correct.
Sub Total: $xx USD, Credit: $xx USD, Total: $xx USD should be accurate with the bottom line "Total" being your actual bill.
FWIW, mine was correct. If you for some reason have an issue with your invoice open a ticket in the "Accounts and Billing" section of ticketing.
The portal is up and running. While there was a computer glitch, it appears from my invoice things are normal. We cannot correct any error(s) you may have here, you need to open a ticket. Again, keep in mind when you see "0 x extra connections" that is normal. Upon paying your invoice you should immediately see a new expiration date on the app you use for viewing (if you have one that supports it).
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
So I did create a ticket. They took off that Gmaster Access charge. Still not sure what that was all about. But good it’s off now.
@Lern2LveWithIt, I don't know what happened with them, clearly a glitch of some sort. I don't know if they know.
As you see it was easily attended to. Glad all is good with you now.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
Gamers down? I haven’t received a bill and it’s not working for me, I’m using purple apk and tried logging in 2x now
Both the service and portal are up and working fine. What is your due date for the service? There had been a glitch with the billing that appears all corrected now. Personally, I paid my invoice this morning that was sent late last night.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
This post was "lost" about ten pages back. I think it's periodically worthwhile repeating it.
Obviously, not all issues can be fixed with these suggestions despite their length, but it's a start.

We provide this post to assist you in troubleshooting various issues. But don't let this post stop you from asking for assistance!
It would appear that while it's true any service goes down now and then, and at times the EPG is gone, more often than not problems are on the user side and can be remedied. Quite simply there is no perfect IPTV that's up 100% of the time. We need to live with that and discern when we're having problems of our own.

There is no new server, the system is up and running well along with the EPG
1. Force stop and clear the cache on your application.
2. Restart your device. Refresh your playlist and EPG
3. Try a different application and make sure your app is updated.
4. Shut down your gateway/router/modem, whatever it is you have for several minutes, and restart.
5. If you have both 2.4 and 5g available, select 5g if you are close to the gateway, select 2.4 if you are a distance from the gateway.
6. Try an Ethernet cable to avoid interference.
7. Try an external player such as VLC or MX Player to see if one works better on live TV, as they handle audio and video codecs differently
8. Experiment changing from .ts to .m3u8 (or the other way)
9. There has been a stepped-up throttling and blocking campaign from many ISPs. Are you using a VPN? Try turning off or on or changing countries.
10. Try a different device in your home, phone, etc., do a speed test although you generally need minimum speed to function.
11. There might be a routing issue from your ISP.
12. Good chance you'll be up and running again.
13. Login and make sure your account is paid up and shows active.
14. If all else fails, open a ticket, describe your issue(s). Say please and thank you, and ask for your account to be reset if necessary.
15. There's an assumption that the server changed, or that it is changing regularly. This is not the case.
16. Check other devices in your home to ensure there is no issue with the wi-fi itself. (See #4 as a solution)
17. Make sure you are using the XC login section of the app you are using and uncheck if provided the section for VOD.
18. There may be one or more apps that produce a JSON error with XC codes. Request a DM if you need help with this.
19. Consider that if you are in the U.K. (or elsewhere), your provider may well be throttling/blocking you with or without the use of a VPN
20. You may well notice that aggressive blocking/throttling can take place at the start of major live events in the U.S., U.K., and elsewhere.
21. Try more than one app. If you only have one, you may have to reinstall it.
22. Ensure there is adequate storage space. e.g., if you are using a 4K Firestick, try and keep 2 GB free space.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
ive checked my account ...says its active..due on the 12th monday
Logically you should have gotten an invoice two days ago based on my own expiry of the 14th and getting an invoice around midnight last night. the 8th is my routine date for receipt and payment. If you have gone through some troubleshooting, and can't get the service going, open a ticket regarding the service and also request an invoice.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
Is service down? Getting can't connect
No, it's not down. There have been some billing/computer issues the past two days. If you are confident your device and app(s) are working properly and your service has not expired, open a ticket.
 

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline

MikeFL

Well-known member
Staff member
Offline
Down for me. EPG & playlist updates both fail
As you can see there appear to be some service and billing issues for people. If you are confident your device and installation are sound, open a ticket and I'm sure they'll get you up and running. Let us know how you make out so we are able to gauge what everyone is going through.
 

nexpose

Member
Offline
Do we need to use the :2086 in URL? Lately haven't but noticed it in latest invoice. Right now looks down anyway. Thanks
 
Top